Oli de cànem

Descripció

L’oli de cànem s’obté només de les llavors de cànem de varietats per a ús alimentari. La seva extracció s’ha de fer en fred ja que les altes temperatures destrueixen les seves propietats.

És aplicat externament per alleujar picors, al·lèrgies, èczemes i diversos problemes de la pell. S’ha observat que si s’aplica sobre les ungles millora la seva fortalesa.

En la indústria cosmètica s’utilitza com a ingredient per a sabons, gels de banys, cremes i xampús.

És ideal com a base d’oli en els massatges ja que a part que beneficia molt la pell, s’absorbeix ràpidament i no queda greix.

Compartir